8.7.2020

Pääruoat

Nuudelilettu lounaaksi

Nuudelit on monella herkkua ja nehän valmistuvatkin varsin nopeasti, lisää vain vesi ja mausteet periaatteella. Oletko kokeillut koskaan paistaa nuudeleita? Tässä muodossa saat niihin ihanan rapsakan pinnan, joka maistuu ainakin allekirjoittaneelle. Lisää kasviksia ruokaan saa helposti raastamalla nuudeliletun sekaan esimerkiksi porkkanan (vinkki: tai vaikkapa kesäkurpitsaa!) kokonaisuus pysyy hyvin kasassa sekoittamalla joukkoon kananmunan, joka sitoo kokonaisuuden hyvin yhteen ennen paistamista.

Kokeile vaikka!

Voit tuunailla nuudelilettua mielesi mukaan! Lisää sekaan esim savukalaa, tofua tms, yrttejä tai vaikkapa raejuustoa/juustoa. Voit paistaa myös pienemmiksi pihveiksi!

Nuudelilettu lounaaksi

Ainekset

  • 1 pkt (n. 60 g) nuudeleita
  • 1 porkkana
  • 1 kananmuna
  • 1 dl pieneksi pilkottua tomaattia

Tee näin

  • Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää sekaan mukana tulevat mausteet. Kaada ylimääräinen neste pois kun nuudelit ovat kypsyneet. Lisää sekaan 1 raastettu porkkana ja kourallinen pieneksi pilkottuja tomaatteja, sekä 1 kananmuna. Sekoita hyvin, paista rapeaksi pannulla (keskilämmöllä) käännä puoli kannen tai lautasen avulla, syö salaatin kera!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä