2.1.2024

Makeat

Avainsanat

Gluteeniton, Sokeriton

Rahkapannari

Helppo ja herkullinen rahkapannari on maistuva välipala. Jos haluat tehdä koko pellillisen tuplaa ohje! Voit säästää myös tiskiä, sillä tämän pannarin ainekset voi sekoittaa paistovuoassa vain vispilällä sekaisin.

Lisää rahkapannarin pinnalle runsaasi marjoja ja/tai hedelmiä

Rahkapannari

  • Ainekset

    100g rahkaa
    2 kananmunaa
    1 rkl kookossokeria (tai muuta makeutusta)
    Ripaus suolaa
    1 dl (gl) jauhoja
    1,5 dl maitojuomaa
    1 rkl sulatettua voita

    Täyte
    2 dl kreikkalaista jogurttia
    1 dl mangososetta
    1 tl vaniljajauhetta
    (Lisää halutessasi makeutusta)

    Pinnalle vadelmia, mustikoita ja kiivimarjoja

Tee näin

Voit halutessasi sekoittaa pannarin ainekset itse vuoassa vispilällä sekaisin (säästä näin tiskiä). Sekoita kananmuna, rahka, rahka, jauhot sekä maitojuoma, lisää ripaus suolaa, makeutusta sekä sulatettua voita. Paista pannaria uunissa 225 asteessa n. 20 minuuttia.

Valmista täyte sekoittamalla kreikkalainen jogurtti, mangosose ja vaniljajauhe (lisää halutessasi makeutusta). Kaada täyte jäähtyneen pannarin päälle ja lisää lopuksi pinnalle vielä marjoja / hedelmiä, esimerkiksi vadelmia, mustikoita ja kiivimarjoja.