Kaupallinen yhteistyö

Itsetehdyt kasvismaidot

Kaupallinen yhteistyö: Lékuén maahantuoja Mastermark Brands

Kasvismaidot ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Kasvismaitojen valikoima on myös kasvanut hurjasti, mutta tiesitkö että kasvismaitojen teko on varsin helppoa myös itse?! Lékuén oma kasvimaitosetin avulla erilaisten kasvimaitojen valmistus on todella helppoa, siistiä ja edullista. Setin lisäksi tarvitset ainoastaan sauvasekoittimen.

Kasvismaitoa voit helposti valmistaa esimerkiksi riisistä, kaurasta, manteleista ja erilaisista pähkinöistä ja siemenistä. Kasvismaitoja voi myös maustaa esimerkiksi vaniljalla. Omasta mielestäni kasvismaidot sopivat erityisen hyvin smoothiejuomiin ja esimerkiksi tuorepuuroihin.

Mitä kasvismaidon valmistus siis vaatii?

Ensin (tässä tapauksessa kaurahiutaleet) laitetaan astiaan siihen merkittyyn viivaan asti, jonka jälkeen lisätään vesi valmiiksi merkattuun merkkirajaan asti. Tämän jälkeen kaurahiutaleiden annetaan liota 12 tuntia. Liotuksen jälkeen kaurahiutale-vesiseosta sekoitetaan sauvasekoittimella pari minuuttia, jonka jälkeen odotetaan vielä toiset pari minuuttia. Tämän jälkeen maito suodatetaan mukana tulevan siivilän avulla. Maitoa on helppo säilyttää sille varatussa kannellisessa ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa. Todella helppo ja hyvää ja tietysti parasta että tiedät tarkalleen mitä juoma sisältää.

Astian pohjalle jäävän kaurahiutale-/pähkinämassa voi käytettää vaikka myslipatukoihin, mysliin, tuorepuuroon tai sämpylätaikinaan.

Astiat ovat konepesunkestäviä. Lékuén kasvismaitosetti sisältää kaksi kappaletta 1 litran astiaa, joista toisessa liotat, sekoitat, sekä suodatat.

 

Saat nyt kasvismaitosetin verkkokaupasta -30% + sekä ilmaisen toimituksen koodilla  LEKUE30 alennus on voimassa helmikuun 2020 loppuun.