4.1.2024

Hyvinvointi

Kaipaatko aamiaisvinkkejä?

Tuntuuko siltä, että aamupalasi toistavat usein itseään? Kaipaisitko jotain vaihtelua siihen mitä syöt? Aamupala on yksi päivän tärkeimmistä aterioista, se pysäyttää yön jälkeisen paastotilan ja käynnistää jälleen aineenvaihdunnan. Ravitsevalla ja monipuolisella aamiaisella on myös iso vaikutus siihen, miten syöt loppupäivästä. Useiden tutkimusten mukaan aamiaisen väliin jättäminen, tai liian niukka aamupala saa aikaan napostelua ja suurempia annoskokoja päivän muilla aterioilla.

Rakastan aamupaloja ja vaihtelenkin usein syömisiäni viikon varrella. Olenkin nyt koostanut sinulle täysin ILMAISEN aamupalakokonaisuuden viikon jokaiselle päivälle. Oheisesta linkistä voit ladata nyt itsellesi 7 vinkkiä mitä syödä aamiaiseksi. Kokeile ja testaa mikä vaikutus ravitsevalla ja monipuolisella aamiaisella on oloosi, jaksamiseesi sekä energisyyteesi.

Aamupalavinkit löytyvät Fitclub Finlandin sivustolta, josta saat ne kirjautumalla sisään. Aamupalat näkyvät sovelluksessa sinulle 3 viikon ajan. Voit myös ladata ne itsellesi talteen pdf-muodossa.

Terveelliset Herkut on nyt yksi Fitclub Finlandin valmentajista. Monipuolinen, ravitseva ruoka ilman ruoka-aineiden mittaamista ja punnitsemista on tehty jokaiselle, elämäntilanteeseen tai ikään katsomatta. Hyvä olo, palautuminen ja arjessa jaksaminen lähtee mielestäni lautaselta, siitä mitä syöt – sillä on todella suuri vaikutus elämääsi.