Kaupallinen yhteistyö

2.5.2022

Matkailu

Herkuttelemassa Himoksessa

*Kaupallinen yhteistyö Himoslomat

Onko Himos sulle vielä tuttu paikka? Jyväskylästä vain reilun 50 kilometrin päässä sijaitseva hiihtokeskus on mukavan ajomatkan päässä myös Etelä-Suomesta. Paitsi että Himoksesta löytyy varsin monipuolinne rinne- ja latuvalikoima on siellä myös tapahtumia ympäri vuoden. Koko Himoksen alue on mukavan kompakti ja palveluita on hyvin saatavilla. Me kävimme testaamassa niin ravintolapuolta kuin juuri ennen pääsiäistä myös monipuolista latuverkostoa!

 

 

 

Jos etsit muuten mukavaa mökkikohdetta vaikka tulevalle keväälle tai kesälle niin suosittelen ehdottomasti vilkaisemaan Himoksen monipuolisen mökkivalikoiman. Mökkeja löytyy todella paljon, erilaisilla varustetasoilla niin isommalle kuin pienemmälle porukalle. Meidän mökistä (TAIKA 2) löytyi mm sauna, pesukone ja kuivauskaappi jonne olikin kiva laittaa ulkoilun jälkeen vaatteet kuivamaan.

Plussaa muuten myös siitä että Himoksen mökeista löytyy poikkeuksellisen paljon myös porealtaalla varustettuja mökkejä! Lämpimään altaaseen onkin kiva pulahtaa päivän aktiviteettien jälkeen tai sitten kaveriporukalla jos mielessä on esimerkiksi festariviikonloppu.

Tästä pääset Himoslomien tapahtumakalenteriin!

Yövyimme mökillä kaksi yötä ja aamu alkoikin kunnon aamiaisella. Hyvin tankattuna ja energiaa täynnä kävimmekin joka päivä ladulla hiihtämässä. Himoksessa on erilaisia aktiviteetteja niin kesä- kuin talvilajien ystäville. Kesällä voi Himoksen ympäristöön tutustua vaikka sähköpyörien avulla, pelailla golffia erinomaisella greenillä, uida, ulkoilla mahtavissa maastoissa tai kokeilla vaikka pakohuonetta. Talvella totta kai rinteet, ladut ja kelkkasafarit ovat erityisesti kokeilemisen arvoisia juttuja!

Kävimme testaamassa myös Himoksen Tupa Kitchen & Bar ravintolan ja suosittelen lämpimästi ruokailemaan kyseissä ravintolassa! Valtaisat annokset, monipuolinen lista ja erittäin hyvin valmistetut annokset kelpasivat kyllä koko meidän porukalle. Ihana henkilökunta joka pyöräytti vielä herkulliset jälkiruoat toiveiden mukaan.

Itse söin alkuun todella maukkaan suppilovahverokeiton, pääruokana lohta ja kampasimpukkaa sahramirisoton kanssa sekä jälkiruoaksi huhuh jäätelökimara!

Kurkka Tupa Kitchen & Bar menu tästä

Kulunut talvi on kyllä ollut täysin poikkeuksellisen hyvä hiihtokelien kannalta! Meidän reissu oli muutama viikko sitten, juuri ennen pääsiäistä ja hiihtokelit olivat mitä parhaimmat! Himoksen omat latukoneet olivat heti aamusta ajaneet baanat auki, joten mikäs siellä oli hiihdellessä aivan täydellisessä kevät kelissä, sanoisin että koko talven parhaiten hoidetuilla laduilla.

Kiitos Himoslomat! Tulemme varmasti pian taas uudestaan!