23.12.2019

Yleinen

Hyvää joulua! <3

Hip hei, ajattelin vielä ennen joulun viettoon siirtymistä kirjoittaa ajatuksia kuluneesta vuodesta. Tää vuosi tuntuu menneen (taas kerran) todella nopeasti. Varsinaisesti mitään todella suuria myllertäviä juttuja ei (onneksi!) ole, tähän vuoteen ole mahtunut. Olen saanut tehdä töitä ja myös täällä blogin ja Instan puolella on ollut vuoden varrella todella ihania ja mielenkiintoisia yhteistöitä erilaisten asiakkaiden kanssa. Suuri kiitos vielä niistä yhteistyökumppaneille! <3

Tänä syksynä tuli aloitettua pitkään pitkään uinuksissa ollut harrastus, nimittäin sulkapallo ja tää onkin ollut todella mielekäs juttu mistä oon ollut todella innoissani. Harrastus tulee jatkumaan varmasti myös ensi vuonna. Sen sijaan nämä seuraavat asiat mille toivoin aikaa tänä eivät valitettavasti päässeet ihan siinä määrin toteutumaan mitä toivoin. Mun rakastama saliharrastus on yksi niistä mikä on varsinkin nyt loppuvuodesta jäänyt vähemmälle mitä toivoisin. Myöskin jooga harrastus ei ottanut tulta alleen tänä vuonna, mutta uskon että tällekin löytyy tulevaisuudessa vielä oma kolonsa jolloin pääsen hengittelemään ja hoitamaan kehoa lempeästi. Jokatapauksessa aiemmista jooga harrastuksista on jäänyt käteen tietyt syvävenytykset joita pyrin aina silloin tällöin tekemään ihan kotosalla.

Kirjojen lukemiselle jäi tänä vuonna vähemmän aikaa mitä toivoin. Olen tosin uutena juttuna yrittänyt kuunnella paljon erilaisia podcasteja. Nämä ovat erityisesti mukavaa viihdettä yksin autolla ajellessa.

Ruokavalion suhteen en ole tänä vuonna tehnyt mitään suurempia suunnan muutoksia. Koen edelleen että runsas kasvisten ja marjojen syönti ja valkoisen vehnän välttely edesauttaa omaa hyvinvointia ja jaksamista. Todella kivoja ja mielenkiintoisia ruokauutuuksia (myös kotimaisia) on onneksi tupsahdellut kuluneen vuoden aikana tasaiseen tahtiin, joissa on myöskin kiinnitetty enenevissä määrin huomiota näihin seikkoihin, joten en usko itsekään olevani väärällä tiellä näitä reseptejä ja ideoita muille jakaessani.

Omia reseptejäni olen päässyt tämän blogin ja some-kanavien ohella jakamaan muun muassa kaksi kertaa kuukaudessa Keskisuomalainen-sanomalehdessä, jossa Kilin puuhat-palstalla helpot ja nopeat reseptit ovat toivottavasti löytäneen mahdollisimman monen lapsen ja aikuisen lautaselle. Myös Kauneus ja Terveys-lehti julkaisi kesällä ja alkusyksystä useamman sivun reseptejäni ja tälle on toivottavasti jatkoa luvassa

Välillä kuulen sukulaisten ja tuttavien ihmettelyä siitä mistä näistä ideoita ja reseptejä kumpuaa, sitä toki pohdin välillä itsekin?!  Ideoita vain putkahtelee milloin missäkin tilanteessa ja useammat paperinkulmat ja puhelimen muistio on sitten täyttynyt näillä ideoilla, joita vain täytyy päästä toteuttamaan. Olisi kyllä todella kiva saada enemmänkin palautetta siitä sinulta lukija minkälaisia juttuja haluaisitte eritoten minun jatkossa testaavan tai kokeilevan?

Mutta pian onneksi edessä siintää jo joululomat, jotka Keski-Suomen ohella menevät osittain kotiseudulla Kainuussa. Toivottavasti meille riittää lunta, haluan ehdottomasti päästä testaamaan uusia suksia! Joulu on kyllä muuten yksi omista lempi juhlistani. Kuten kuvista näkyy kotona on joulukuusi (ja koristeet) olleet esillä jo hyvän aikaa. Ehkäpä kuitenkin haen metsästä vielä pari havunoksaa maljakkoon että saan kotiin ihan sitä oikeaakin kuusen tuoksua.