Kaupallinen yhteistyö

23.9.2019

Matkailu

Himoksessa tiimillä!

Kaupallinen yhteistyö: Himoslomat

Takana aivan huikean mahtava vuorokausi viime viikonlopulta Himoksessa ja tässäpä vielä hieman tunnelmia sieltä!

Himos sijaitsee Keski-Suomessa, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Itselle Jyväskyläläisenä Himos ja sen palvelut ovat tulleet jossain määrin tutuiksi vuosien saatossa: Iskelmäfestarit, Himosjuhannus, Jysärit ja niin edelleen, mutta suurien kesäfestareiden ja talvisin skimbailun ohella Himos tarjoaa runsaasti erilaisia tapahtumia ja palveluja ympäri vuoden.

Himos tarjoaa mitä erinomaisimmat puitteet myös yritysvieraille. Himokselta löytyy todella runsaasti majoituspaikkoja – tarjolla on lähes 4000 vuodepaikkaa. Todella laajasta majoitusvalikoimasta löytyvät erikokoiset mökit ja huvilat muun muassa palaverien, workshoppien ja työpajojen järjestämiseen. Himos tarjoaa erilaisia kokoustiloja – erikokoisille ryhmille; olipa yritykselläsi alle 10, 90 hengen, saati suuri 200 hengen ryhmä, löytyy varmasti jokaiselle sopivat tilat. Himoksen osaavan keskusvaraamon kautta voidaan räätälöidä kerralla mieleiset ohjelmapalvelut juuri sinun tarpeisiisi -ruokailuja, majoitusta, kokouspalveluja ja aktiveettejä myöten.

Meidän tiimi pääsi testaamaan Himoksen juuri valmistunutta Salavan Tsaari huvilaa, mikä oli todella hieno! Suuressa 228 neliöisessä huvilassa on tilaa 10 hengelle. Suuret ulkoterassit ja oleskelutilat mahdollistavat helposti kokousten pitämisen sekä vapaa-ajan vieton. Mökki sijaitsee jyrkän mäen päällä ja sen suurista ikkunoista avautuvat golf-viheriöt ja kaunis metsämaisema. Avarassa yläkerran oleskelutilassa on helppo järjestää palaverit suuren pöydän ääressä. Myös kokouksia varten voi varata helposti käyttöön Himoksen kokouspalveluista muun muassa projektorit, kankaat, sekä catering-palvelut samalla kertaa. Aikaisempi saapumisaika mahdollistaa palaverin aloittamisen jo hyvissä ajoin, itselle sopivaan aikaan.

Niin, harvoin sitä tuleekaan ajatelleeksi miten paljon aikaa sitä tulee vietettyä työkavereiden kanssa. Palavereissa istuminen on usein hektistä ja kuormittavaa. Kokouksen järjestäminen mökillä tuo aivan toisenlaisen tunnelman ja rauhoittuminen asioiden äärelle on helpompaa ja luontevampaa. Luonnonläheisyys tuo aivan toisenlaisen rauhan mielelle ja tällöin voi paremmin keskittyä olennaiseen.

Kokouksen siirtäminen mökille mahdollistaa rennon yhdessäolon ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä. Kokouksessa voi istua metsämaisemia ihaillen, laittaa takkaan tulet ja istua vaikka villasukat jalassa – kuulostaako hyvälle? Tällaisessa asetelmassa ehkäpä myös ne kiireen keskellä unohtuneet ajatukset ja ideat tulevat helpommin mieleen – rentoutuneena on helppo olla luovempi.

Kun palaverit on pidetty, voi ottaa rennommin. Suosittelen esimerkiksi pientä happihyppelyä Himoksen rinteiden päälle – mistä avautuvat henkeäsalpaavan upeamat maisemat. Kävely- ja pyöräreitit ja talvisin hiihto- ja laskettelureitit kannattaa käydä myös testaamassa, mikäli siihen on aikaa. Himoksen yhteydessä on myös hieno 18 reikäinen par72 kenttä. Tämän lisäksi Himos tarjoaa myös muita vaihtoehtoja virkistymiseen kuten mönkijä- ja moottorikelkkasafareita.

Saunat tiestysti kuuluvat (lähes) jokaisen mökin varustukseen, mutta myös ulkoporealtaat löytyvät useiden mökkien valikoimista. Vaikka meidän mökissä olikin suuri ja uusi hieno saunaosasto, kyllä ulkoporeallas vei voiton! Siellä olikin ihana parantaa niskajumia lämpimässä vedessä golf-viheriöitä ihaillen.

Meidän ilta huipentui Oktoberfest-juhliin, jotka olivat omalla kohdallani ensimmäiset. Himokselta löytyy runsaasti erilaisia ravintolapalveluita. Oktoberfest-juhlateltassa noutopöydät notkuivat teeman henkeen sopivaa ruokaa. Oli myös ilo huomata miten paljon paikalla oli yritysvieraita. Perjantai-illan ohjelmasta vastasi mm Sauerkraut7, The Bilebändi ja Martti Servo ja Napander. Lauantaina menossa mukana olisi ollut Disco Inferno ja Matti ja Teppo. Huikeaa settiä!

Katso Himoksen huikea artistikattaus loppuvuodelle ja järjestä palaverit tai yrityksen pikkujoulut teidän porukalle. Voin lämpimästi suositella!! Esiintyjäkaartissa loppuvuodelle vielä mm. Jannika B, Klamydia, Chisu, Teflon Brothers, Stereo, JVG, Arttu Wiskari, Lauri Tähkä, Popeda, Danny, Stamina ym ym. vähän jokaiselle siis jotain!

Suosittelen ottamaan yhteyttä Himoksen keskusvaraamoon ja kertomaan tilanteesi, saat varmasti apua Himoksen avuliaalta ja ystävälliseltä myyntitiimiltä!