21.9.2017

Yleinen

Herkulliset protiinijätskit (Lohilo)!

*Sisältää mainoslinkkejä, Tuotteet saatu blogin kautta

Vaikka kesä alkaakin olla jo ohi niin jäätelökausi taatusti ei!

Ootko törmännyt tämän kesän ja syksyn aikana jäätelöaltaalla Lohilo-proteiinijäätelöihin? Ruotsista rantautuneet jätskit ovat ennakkokäsityksistäni huolimatta aivan jäääätävän hyviä. Makuja löytyy tällä hetkellä seitsemän; Double chocolate, Banana split, Cookie Dough, Cinnamon bun ja Salted caramel, Chocolate peanut ja Caramel chocolate. Valikoimaan on lisäksi tulossa piakkoin uusi maku; Chocolate brownie ja veikkaan sen olevan vähintäänkin yhtä hyvää kuin edellä mainitut! Näiden ohella valikoimasta löytyy myös Protein bar jäätelöä!

Oon aiemmin testaillut kaupan valmiita proteiinijäätelöitä eivätkä ne ole oikein yltäneet sille tasolle, että niitä ostaisi toista kertaa ei hinnan eikä maun takia. Lohilot tekevät tässä kategoriassa mieluisan poikkeuksen! Ravintoarvoiltan Lohilo-jätskit hakkaavat mennen tullen pakastealtaan normijädet; nämä on valmistettu heraproteiinista ja kaseiinista. Jäätelöpakkauksen koko on 175g ja siinä on 22-23 grammaa proteiinia, kaloreita keskimäärin 123-150 kcal / 100 grammassa. Pakkaus on aika tuhti yksin syötäväksi (menee toki hirveässä jätskin himossa) mutta jo puoletkin siitä saa jäätelöhimot taltutettua. Tuotteita myyvät ainakin isommat marketit (Cittarit ja Prismat) ja jätskin hinta lähi Cittarissa oli 3,79 €.

Mun lemppari on banana split ja salty caramel, mutta eivät muutkaan vaihtoehdot kauaksi jääneet! Banana split jäätelössä on banaani- ja suklaajäätelöä ja banaanijäätelön valmistuksessakin on käytetty oikeaa banaania.

Banana split jäden tuotetiedot:

Laktoositon maito, kaseiini, hera, keltuainen, banaani 10%, luomu hedelmäsokeri viinirypäleistä, laktioli, kuitu(plydekstroosi), kaakaojauhe, luontainen vanilja-aromi, kahviuute, kookosrasva, stabilointiaineet (johanneksenleipäjauhe, guargumi), emulgointiaineet (kasviperäiset rasvahappojen mono- ja diglyseridit).

Ravintosisältö / 100g: Energiaa 513 kj/123 kcal, rasvaa 4,1 g (josta tyydyttynyttä 1,3 g), hiilihydraatit 9,2 g (joista sokereita 4,9g), ravintokuitua 8,5g, proteiini 12,3 g ja suolaa 0,13 g

Jäätelöt on pakattu kivoihin kartonkipakkauksiin, joista jäätelön syönti onnistuu helposti suoraan. Mun mielestä jäätelö on parasta hieman sulaneena, joten nostan paketin usein huoneenlämpöön hetki ennen nauttimista jolloin siitä tulee oikein pehmyttä ja kastike on jo sulanutta. Cinnamon bun jätskin seassa on runsaasti  maukasta kanelikastiketta, tämä menee hyvin vaikka kahvin kanssa välipalana. Ja niille jotka rakastavat jäätelön seassa myös sattumia oli Cookie dough jäden seassa myös taikinapaloja. Vahva suositus Lohilolle!

Terveelliset herkut Instagramissa @Terveellisetherkut

Lohilo IG @lohilosuomi