Täytetyt kesäkurpitsarullat
Tää on eittämättä mun tän hetken yks lemppariresepteistä, mitä tulee kesäkurpitsaan!
Näin valmistat herkulliset kesäkurpitsarullat
Ainesosat
- 300g maustamatonta kanan fileesuikaletta (ps. jos haluat tehdä täysin kasvisversion korvaa kana esim. härkismurulla)
2 3 dl keitettyjä kikherneitä (säilyke)
2 porkkanaa raasteena
1 sipuli pieneksi pilkottuna
2 dl paseerattua tomaattia
2 dl juustoraastetta
suolaa ja mustapippuria
Tarvitset tämän lisäksi myös
- 2 kesäkurpitsaa
1 dl paseerattua tomaattia
1 dl juustoraastetta
Tee näin
Valmista ensin täyte paistamalla ainekset pannulla, lisää paseerattu tomaatti 2 dl ja juustoraaste 2 dl täytteeseen (tarvitset 1 dl paseerattua tomaattia + 1 dl juustoraastetta lopuksi vielä vuoan pinnalle)
Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa ohuiksi levyiksi esim juustohöylällä. Asettele levyt leivinpaperin päälle uunipellille ja ripottele pinnalle suolaa. Laita kesäkurpitsat 50 asteiseen uuniin n. 10 minuutiksi.
Lopuksi
Täytä kesäkurpitsat ja laita ne rullalle uunivuokaan. kaada pinnalle 1 dl paseerattua tomaattia sekä ripottele 1 dl juustoraastetta. Paista 200 asteisessa uunissa n. 25 min.
Kesäkurpitsavuoka onnistuu myös täysin kasvisversiona.