22.4.2021
PääruoatSipulissa paistetut chilijättikatkaravut
Tässä reseptissä on kyllä maut jotka toimivat yksinkertaisuudessaan! Tämä resepti on aivan täydellinen sellaisenaan nautittavaksi, tai vaikka alkupalaksi jaettavaksi. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.
*Valitse pakastealtaasta vastuullisesti tuotettuja rapuja. MSC-sertifikaatti myönnetään kestävästi kalastetuille kaloille ja mereneläville, ja ASC-sertifikaatin saavat ehtojen mukaan kasvatettu kala ja merenelävät. ASC-sertifikaatin tavoitteena on pienentää kalankasvatuksen ympäristövaikutuksia.
22.4.2021
PääruoatSipulissa paistetut chilijättikatkaravut
Tässä reseptissä on kyllä maut jotka toimivat yksinkertaisuudessaan! Tämä resepti on aivan täydellinen sellaisenaan nautittavaksi, tai vaikka alkupalaksi jaettavaksi. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.
*Valitse pakastealtaasta vastuullisesti tuotettuja rapuja. MSC-sertifikaatti myönnetään kestävästi kalastetuille kaloille ja mereneläville, ja ASC-sertifikaatin saavat ehtojen mukaan kasvatettu kala ja merenelävät. ASC-sertifikaatin tavoitteena on pienentää kalankasvatuksen ympäristövaikutuksia.
Sipulissa paistetut chilijättikatkaravut
Ainekset
- n. 400g jättikatkarapuja
- 1 sipuli
- 2 kpl valkosipulin kynsiä
- 1 rkl limen mehua
- 4 rkl korianteria pilkottuna
- 1/2 punainen chili
- ripaus suolaa
Tee näin
- Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi. Poista chilistä siemenet ja pilko se pieneksi. Kuulota sipuleita ja chiliä paistinpannussa öljyssä/voissa keskilämmöllä n. pari minuuttia. Lisää sekaan sulatetut katkaravut ja kääntele puolelta toiselle pari minuuttia. Lisää sekaan limen mehu sekä korianteri sekä ripaus suolaa.