Sipulissa paistetut chilijättikatkaravut

Tässä reseptissä on kyllä maut jotka toimivat yksinkertaisuudessaan! Tämä resepti on aivan täydellinen sellaisenaan nautittavaksi, tai vaikka alkupalaksi jaettavaksi. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

 

*Valitse pakastealtaasta vastuullisesti tuotettuja rapuja. MSC-sertifikaatti myönnetään kestävästi kalastetuille kaloille ja mereneläville, ja ASC-sertifikaatin saavat ehtojen mukaan kasvatettu kala ja merenelävät. ASC-sertifikaatin tavoitteena on pienentää kalankasvatuksen ympäristövaikutuksia. 

Sipulissa paistetut chilijättikatkaravut

Ainekset

  • n. 400g jättikatkarapuja
  • 1 sipuli
  • 2 kpl valkosipulin kynsiä
  • 1 rkl  limen mehua
  • 4 rkl korianteria pilkottuna
  • 1/2 punainen chili
  • ripaus suolaa

Tee näin

  • Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi. Poista chilistä siemenet ja pilko se pieneksi. Kuulota sipuleita ja chiliä paistinpannussa öljyssä/voissa keskilämmöllä n. pari minuuttia. Lisää sekaan sulatetut katkaravut ja kääntele puolelta toiselle pari minuuttia. Lisää sekaan limen mehu sekä korianteri sekä ripaus suolaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä