11.5.2018

Salaatit

Avainsanat

Kana, Kananmunaton

Kanasalaatti

Kanasalaatti maistuu lounaaksi vaikka kuumana kesäpäivänä. Persikoiden maku sopii erinomaisesti tämän kanasalaatin makumaailmaan, kokeile vaikka! Tee kerralla isompi satsi!

Kanasalaatti

  • Ainekset

  • n. 250-300 g paistettuja kananfileitä (pinta suola ja mustapippuri)
  • reilu puntti salaattia
  • reilu kourallinen minitomaatteja
  • 1 dl fetajuustoa
  • 2-3 dl gluteenitonta pastaa
  • 2 dl persikoita (tuoreita, tai omassa liemessä säilöttyjä)
  • pinnalle reilu kourallinen paahdettuja maapahkinöitä
  • 2 dl kurkkua pilkottuna
  • 2 dl paprikaa pilkottuna

Paista kanasuikaleet pannulla kypsiksi. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta siitä lävikössä ylimääräinen vesi pois. Pilko ja sekoita salaatin ainekset suureen kulhoon.